Člověka a práce - vaření
28.11.2024

Člověka a práce - vaření

BBQ křidýlka, Dip - česnek+ niva, Maršálkovy slané rohlíky, Piškotový desert s krémem, zahradním ovocem a želé - to bylo dnešní menu při odpoledním vaření.

Receptů na pečená křidýlka najdete více než dost, ale ten, který připravujeme v naší kuchyňce je NEJ....kdo ta křidýlka ochutnal, si je pochvaloval. Recept je rychlý na přípravu, hotový pokrm vypadá efektně a křidýlka se dají doplnit různými dipy a zeleninovými saláty. A nikdy žádné křidýlko nezbyde ...

Autor: Miloslava Strnadová
Sdílet  

Fotogalerie

Naše škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze taková cookies, která jsou nezbytně nutná pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb, a u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies). Pravidla cookies